Program Picture

آموزه‌های نو - فصل ۵

قسمت ۵
۱۰ اسفند ۱۴۰۰

مصاحبه با ربکا اشراقی درباره‌ی مقاله‌اش با عنوان «تصادم افکار و بارقه‌ی حقیقت»

***

پریسا: دوستان عزیز، باز هم با شما همراهیم و قسمت دیگه‌ای از مجموعه‌ی آموزه‌های نو رو تقدیمتون می‌کنیم.
فرزاد: اگر یادتون باشه در برنامه‌های قبل هروقت فرصتی دست می‌داد سراغ یکی از نویسندگان فارسی زبان وب سایت بهائی تیچینگز می‌رفتیم و راجع به مقاله‌اش باهاش گپی اسکایپی می‌کردیم.
پریسا: امروز هم فرصتی دست داد تا با ربکا شری اشراقی گپی اسکایپی داشته باشیم راجع به جدیدترین مقاله‌اش با موضوع «تصادم افکار و بارقه‌ی حقیقت».
فرزاد: دوستان ما رو تا پایان برنامه همراهی کنید.
* * *
فرزاد: از شری اشراقی قبلاً هم مقاله‌هایی معرفی کردیم. امروز خوشحالیم که فرصتی دست داده تا صداش رو هم بشنویم و راجع به مقاله‌اش با عنوان «تصادم افکار و بارقه‌ی حقیقت» صحبت کنیم.
پریسا: در مرور مقاله‌های قبلی شری، گفته بودیم که او اهل فلوریدا است، دکترای داروهای طبیعی داره، و در همین زمینه هم مشغول به کاره.
فرزاد: شری موضوع جالبی رو برای مقاله‌اش انتخاب کرده. چطور شده که سراغ این موضوع رفته؟
پریسا: خودش اتفاقاً تعریف می‌کند که چی شده که این موضوع توجهش را جلب کرده. اگر موافقی این ماجرا را بشنویم.
فرزاد: حتما.

پریسا: ‌جالبه. خیلی‌ها دوست ندارن سر میز غذا بحث‌هایی بشه که دلخوری‌ای پیش بیاد. مخصوصا صاحبخانه که کلی هم زحمت کشیده و دوست داره مهمون هاش بهشون خوش بگذره و خانه‌اش رو با خاطره‌ای خوب ترک کنن.

فرزاد: اگر چه که می‌تونم بفهمم چرا بعضی‌ها دوست ندارن سر میز غذا بحث نشه اما همون‌طور که شری گفت نمی‌شه که اصلاً هم بحث نکرد و نظرات مخالف رو نشنید. بالاخره یه‌ جایی باید با هم حرف بزنیم،‌ بحث کنیم، نظرات همدیگر رو بشنویم. اگر دوست داریم که رشد کنیم،‌ باید تحمل شنیدن نظرات مختلف رو داشته باشیم تا بتونیم به‌ حقیقت پی‌ ببریم.
پریسا: من فکر می‌کنم خیلی وقت‌ها ما تحمل شنیدن نظرات مخالف رو نداریم و دلخوری پیش می‌یاد چون یا خیلی حساسیم و یا قبل از اینکه حرفمون رو مزه مزه کرده باشیم و سعی کنیم طوری بگیمش که باعث ناراحتی دیگران نشه، اون رو می‌گیم و طرف مقابل رو ناراحت می‌کنیم.
فرزاد: به نظرم اینا هم همش تمرین می‌خواد.
پریسا: درست است. اتفاقا شری هم در همین مورد حرف‌های جالبی می‌زند که با هم می‌شنویم.

پریسا: شری خیلی خوب مطلب رو بیان کرد. این مقاله و صحبت‌های شری من رو یاد این بیان حضرت عبدالبهاء می‌اندازه که بارقه‌ی حقیقت شعاع ساطعه از تصادم افکاره. و همونطور که شری گفت امروز با وجود فیس بوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی این فرصت برای همه‌ی ما پیش اومده تا با افراد مختلف با پیشینه‌های مختلف در سراسر دنیا در ارتباط باشیم و در مورد موضوعات مورد علاقه‌مون بحث کنیم. نظرات مخالف رو بشنویم و تمرین کنیم. مثل همون‌کاری‌ که شری و دوستش طی ۱۰ سال انجام دادن و حالا هر دو به دیدگاهی متعادل رسیدن.
فرزاد: خب، این تمرین باید بر اساس اصول و آدابی باشد، درسته؟
پریسا: بله. در آموزه‌های بهائی مشورت و اصول و آداب مشورت جایگاه مهمی دارد. شری درباره‌ی اهمیت رعایت اصول روحانی مشورت توضیحاتی داده که بد نیست با هم بشنویم.

پریسا: دوستان امیدواریم مصاحبه‌ی ما با شری اشراقی رو پسندیده باشید.
فرزاد: ما که از گفتگو با ایشون لذت بردیم و امیدواریم تو برنامه‌های بعد هم فرصتی دست بده تا دوباره باهاش درباره‌ی یکی دیگه از مقاله‌هاش صحبت کنیم.
* * *
فرزاد: دوستان، قبل از اینکه ادامه‌ی برنامه‌ی امروز را بشنویم، می‌خواهیم یک‌بار دیگر خواهش کنیم که به فیس‌بوک و تلگرام سرویس رسانه‌ای فارسی بهائی سر بزنید و درباره‌‌‌ی مقاله‌ها نظر بدهید.
پریسا: آدرس صفحه‌ی فیس‌بوک و تلگرام‌مان را در آخر همین برنامه یک‌بار دیگر به اطلاع شما می‌رسانیم.
پریسا: دوستان، لطفا با ادامه‌ی برنامه امروز ما همراه باشید.
* * *

پریسا: دوستان عزیز امیدواریم برنامه‌ی امروز رو پسندیده باشید.
فرزاد: لطفا با ما تماس بگیرید و نظرتان را راجع به این مقاله‌ها با ما در میان بگذارید. آدرس ایمیل ما هست: info@persianBMS. org
پریسا: اگر هم موفق نشده‌اید که همه قسمت‌ها را گوش کنید یا دوست دارید یک‌بار دیگر آنها را بشنوید، می‌تونید به سراغ وب‌سایت سرویس رسانه‌ای فارسی بهائی بروید به آدرس:
فرزاد: PerisanBahaiMedia.org

news letter image

ثبت نام در خبرنامه